Referencer

Nogle af vore kunder…

Ring eventuelt for flere referencer på rekruttering.

Chris Johansen

Administrerende direktør – CEO
Bødkervej 2A / DK-4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 97 91
E-mail: chris@mj-hyd.dk

Anbefalinger fra tidligere outplacement-forløb

 

“Jeg er som tidligere salgschef i outplacement hos Nielsen Consult, Inge Nielsen. Jeg står i en meget vanskelig situation pga. min alder, men har et stort ønske om, at kunne fortsætte min aktive karriere lidt længere. 
Jeg kender Inge Nielsen gennem nogle år og har været meget tilfreds med Inges positive tilgang til opgaven og tro på, at jeg kan få et job. Det er vanskeligt at gå fra, at være aktiv salgschef til at være jobsøgende, men det har Inge været utrolig god til at vende således, at det er blevet en salgsproces. Salgsmaterialet er rettet til således, at jeg fremstår, som den person, som jeg er – aktiv og med mod på at skulle i gang med et nyt job. Inge Nielsen står til rådighed, når det kræves og er god til, at trække en op efter et nederlag (afslag på job)(…)” – Henning Christensen, tidl. international salgchef hos IC Electronics A/S.

Læs hele anbefalingen
 

“Mine samtaler med Inge Nielsen har givet mig fornyet selvindsigt. Det er grænseoverskridende at sidde overfor en, i begyndelsen, ukendt person – som virkelig formår positivt at få “lukket op”, for herigennem at få afdækket både stærke og svage sider, – i relation til ønsker for fremtiden. Jeg mener det er meget vigtigt at personen i outplacement-forløbet er åben i forhold til egne ønsker og evner, da der ellers kan gå utilsiget tid med at få skrællet de “yderste lag” af. Det skal gøre en lille smule ondt – først da har man flyttet sig som menneske. Der er både mulighed for at få luget ud i gamle ansøgninger, gennemgang og tuning af CV over til praktiske samtale-øvelser (…)” – Niels Christiansen, tidl. i outplacement-forløb

Læs hele anbefalingen